download ebook løsepenge pdf epub

Danielle Steel

En voldsom forbrydelse vikler fire skæbner ind i hinanden i Danielle Steels bestseller "Løsepenge". Peter Morgan er endelig en fri mand. Efter fire år i fængsel, har han lovet sig selv at gøre sig værdig i øjnene på sine unge døtre. Med ham bliver den dømte morder Carl Waters også løsladt. Samme nat, 500 kilometer derfra i San Francisco, kommer kriminalbetjent Ted Lee hjem til et tavst hus: I 29 år har han levet for sit job, mens hans kone og ægteskab er gledet mere og mere i baggrunden. På den anden side af byen, i det eksklusive kvarter Pacific Heights, forsøger en mor at beskytte sine tre børn mod omverdenen. Fire måneder efter hendes mands død er Fernanda Barnes verden knust, og hun selv begravet i et bjerg af gæld, hun ikke kan tilbagebetale. Inden for få uger vil livet for disse fire personer kollidere på måder, ingen af dem kunne have forudset. Fernanda, hvis liv engang var fyldt af glitrende muligheder, tror, at tabet af hendes elskede mand ville være det hårdeste slag, livet ville give hende, men skæbnen vil det anderledes. En frygtelig forbrydelse truer med at rive hendes familie i stykker, men bringer samtidig Ted Lee ind i hendes liv. Sammen må de finde styrken til at triumfere trods umenneskelige odds. Danielle Steel (f. 1947) mestrer som ingen anden kunsten at skrive spændende underholdningsromaner om romantiske forviklinger. Hun har skrevet mere end 100 bøger, er oversat til mere end 40 sprog, og med over 650 millioner solgte bøger på verdensplan, og over tyve af hendes titler filmatiseret, er hun elsket af læsere over hele kloden. "Amerikas mest populære romanceforfatter siden Louis L'Amour" - Romantic Book Reviews

download ebook skyggens lærling 7 - løsepenge pdf epub

John Flanagan

Skandiernes Oberjarl Erak bliver taget som gidsel under et plyndringstogt mod ørkenlandet Arrida. Eraks næstkommanderende Svengal beder araluanerne om hjælp. En delegation bestående af blandt andre Halt og Will samt Prinsesse Cassandra – eller Evanlyn, som Will kender hende – drager af sted sammen med Svengal for at forsøge at få Erak fri. Men ørkenlandet byder på flere farer end ventet. Krigeriske ørkenstammer lurer på de rejsende, og i en voldsom sandstorm forsvinder Wills elskede hest Tug. Denne historie udspiller sig i det sidste år af Wills læretid, inden begivenhederne i bind 5 og 6 finder sted.

download ebook fem millioner i løsepenge for ung millionøse! pdf epub

– Diverse

Kort efter klokken 13.00 mandag den 14. september 1992 kører en enlig mand en hvid Volvo 744 GLT ind på den lille idylliske gade i det centrale Lund. Manden kører hen til enden af gaden og banker på en sort dør i et af de små huse. Ingen åbner. Han går tilbage til bilen og sætter sig til at vente. Kort tid efter drejer endnu en bil ned ad gaden. Det er en nyere Jeep. Et ungt par stiger ud af bilen. Manden bærer et lille barn – en otte måneder gammel pige – på armen. De går ind ad den sorte dør. Klokken er præcis 13.21. I løbet af nogle få minutter bliver livet radikalt ændret for de involverede – for nogle af dem på en meget dramatisk måde.

download ebook forlangte 55 millioner i løsepenge for siba-direktør pdf epub

– Diverse

Den 33-årige Fabian Bengtsson blev overmandet den 17. januar 2005 og derefter holdt indespærret i en lydisoleret kasse i sytten døgn. I den tid forhandlede de to kidnappere med offerets forældre og forlangte godt 55 millioner kroner for at slippe ham fri. Men dramaet fik en uventet afslutning; Fabian Bengtsson blev sluppet fri, uden at løsepengene blev udbetalt. Grunden til dette fremgik hverken under efterforskningen eller den efterfølgende retssag, men de to kidnappere indså sandsynligvis, at deres plan ganske enkelt ikke kunne føres ud i livet.

download ebook forlangte 55 millioner i løsepenge for siba-direktør pdf epub

- Diverse

Trettitre år gamle Fabian Bengtsson ble overmannet den 17. januar 2005 og deretter holdt innesperret i en lydisolert kasse i 17 døgn. I den perioden forhandlet de to kidnapperne med den kidnappedes foreldre, og det ble forlangt 55 millioner kroner for å slippe han fri. Men dramaet fikk en uventet avslutning, Fabian Bengtsson ble sluppet fri, uten at løsepenger ble utbetalt! Årsaken til dette ble ikke klarlagt verken under etterforskingen eller under den påfølgende rettssaken. Men det er grunn til å tro at de to kidnapperne etter hvert forsto at det som på en enkel måte skulle gjøre dem til millionærer, ganske enkelt ikke kunne gjennomføres. Denne saken ble ikke mindre dramatisk da det etter hvert dukket opp en utenforstående utlending som påberopte seg å være gjerningsmann. Han håpet å tilegne seg lettjente millioner fra en fortvilet familie. Bli med, og les om dramatiske politisaker i norsk politihistorie. Virkelige historier skrevet av polititjenestemennene som opplevde dem. Norske kriminalsaker inneholder en lang rekke spennende, autentiske saker, som er skrevet av politimennene og -kvinnene som var med i oppklaringsarbeidet. Alle sakene er avsluttet, og domsfellelse har funnet sted. Det er nervepirrende lesning, og virkeligheten overgår ofte fantasien. Leserne får bli med inn i noen av de mest dramatiske sakene i norsk politihistorie og stifter bekjentskap med puslespillet som legges for å finne gjerningsmennene.